Публикуваме без редакторска намеса пост в социалните мрежи на известната журналистка

...
Публикуваме без редакторска намеса пост в социалните мрежи на известната журналистка
Коментари Харесай

Известна пловдивчанка поиска оставката на Кацаров заради ето тази снимка

 Публикуваме без редакторска намеса пост в обществените мрежи на известната журналистка от Пловдив Калина Паскалева. В него тя изиска оставката на. Към обявата е приложила и фотография, в която медици придвижват човек с одеяло към колата за спешна помощ.

УСПЕХЪТ НА КАЦАРОВ = ЧОВЕК, РАЗНАСЯН КАТО КУЧЕ В ОДЕЯЛО ДО ЛИНЕЙКАТА

, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!

ВЕДНАГА! ПЕТКОВ, ТАЗИ СНИМКА ЩЕ Я ПОКАЖЕШ ЛИ В ХАРВАРД?

РАДЕВ, ДОРИ НА ВОЙНА ПРЕНАСЯТ ХОРАТА НА НОСИЛКА ИЛИ НА ГРЪБ. ПОНЕ!

Вчера. Намирам се в квартал “Стрелбище " в София. Паркирам на заплатен паркинг, тъй като от известно време направиха улиците еднопосочни и сложиха забранителни знаци. Разминавам се с кола за спешна помощ и се оглеждам - в случай че има потребност да съм потребна.

Виждам няколко млади индивида и медици да носят остаряло одеяло, хванали го за ъглите.

НОСЯТ ЧОВЕК. В ОДЕЯЛО! Така го качиха в колата за спешна помощ на Спешна помощ!

, насрочваш за трети път тази година парламентарни избори ( 123,8 млн. лв. ще костват единствено изборите на 14.11, демонстрира направената план-сметка.), с които ще изхарчиш следващите стотици милиони. В предното си служебно държавно управление направи ПР на две момчета - и, които надали ще изпратят тази фотография като показно на работата си за страната.

За информация предходното държавно управление купи спомагателни коли за спешна помощ при започване на Ковид рецесията, тъй като имаше дефицит. Помните ли?

На теб обаче не ти е значимо, нали Мистър Президент?!

Кацаров, ти, който караш втори мандат във второто служебно държавно управление, желая персонално да ми обясниш този позор - в 21 век, в европейска столица човек, нуждаещ се от Спешна помощ, е разнасян в одеяло като отпадък за изхвърляне в контейнера. Но не ПР-ите, а персонално ти. Иначе стотинка няма да дам за здравна осигуровка.

Тази фотография потвърждава, че през последните месеци протестните партии, новите революционери, отпред с харвардските момчета Петков и Василев и техният водач въобще не се интересуват от елементарния човек.

Никога не съм се чувствала по-омерзена! НИКОГА!

Министерство на здравеопазването по този начин ли се грижите за хората?

Под поста й мненията са спорни. Повечето хора са недоволни от написаното от Паскалева и недоумяват за какво упреква тъкмо служебното държавно управление за тази обстановка. Представяме ви някои от тях.

" Аз персонално два пъти съм помагал за изнасяне на възрастни хора от жилищата им! Практиката с одеало е най- комфортна и удачна от позиция на завъртане по тесни стълбища и за улеснение на пациента! Не виждам връзката с президента и не виждам какво Ви учудва в тази процедура?!?!? "

" Хахахаха таз Калина изпляска тотално. Какво общо има краткотрайно държавно управление за 50 дни с метод на изнасяне на болен до кола за спешна помощ че нали твоите хора от ГЕРБ унищожиха здравната система. 12 години можеше да създадат и измислят комфортен метод за носене на заболели. Вместо да напишеш една хубава книга за изгубените 10% от Век в България, ти си тръгнала да търсиш сметка на хора, които ненапълно се пробваха да поправят една дребна счупена парченце от страната. "

" Пишат се страшни небивалици, когато всякакви калинки се показват за публицисти, само че в никакъв случай не им се е налагало да смъкват по етажите болен човек. Да, по този начин се транспортира болен човек, тъй като няма блок в който да може да се мине с носилка по стълбите, просто тъй като е тясно. И да по този начин се написа и се плюе, когато не знаеш, само че някой ти е платил за това … "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР